Вашата аура може да се опише като вибрация“ или енергията,

...
Вашата аура може да се опише като вибрация“ или енергията,
Коментари Харесай

Какъв е цветът на аурата ви според зодията

Вашата аура може да се опише като „ осцилация “ или силата, която проектирате. Научно казано, това е съществуващото електромагнитно енергийно поле, което заобикаля живите същества.

Нашите аури са свързани с нашите чакри, които отразяват нашето самостоятелно положение на съзнанието. Цветовете на нашата аура, от своя страна, оферират прояснение за качеството на нашето схващане, в това число положението на нашите страсти, мисли, качества и витални сили.

Ауричните цветове на дванадесетте зодиакални знаци:

Овен

Комбинацията от червено-оранжево за Овен предизвиква цвъртящата персона на този огнен знак. Комплимент за безграничната им жадност за живот. Оранжевото е непосредствен родственик на аленото, само че носи по-нежна, лесна за преглъщане атмосфера. Въпреки че притегля вниманието, Оранжевото  носи безпределно развлечение, убеденост и креативност.

Телец

Свежото зелено носи непрекъсната глътка пресен въздух на земния знак Телец. Зеленото основава баланс, като дава приоритет на комфорта и удоволствието пред всичко останало, като в същото време поддържа упоритостта ви жива за реализиране на този добър живот. Зеленото освен предизвиква постоянството на Телеца, то го добавя. Зеленото ще ви донесе безкрайни ресурси от непримиримост, устойчивост и самообладание, само че въпреки всичко ще ви държи по отношение на природата и растежа.        

Близнаци

Близнаците могат да се насладят на слънцето посредством вдъхновяващия жълт цвят. Жълтото повдига духа на този въздушен знак, освобождавайки тяхната експресивност, като в същото време провокира любознание, предизвиква брилянтни мисли и усъвършенства умствените ви сили и фокус. Светлозеленото ви дава живот, като подхранва и свързва душата ви с природата, давайки ви прелестен допълващ баланс.

Рак

Управлявано от Луната, среброто е цветът на силата на Рака. Този цвят осветява фантазиите ви и насочва пътя ви в равномерен метод на приливи и отливи, който извънредно добавя този воден знак. Среброто ви свързва с вашата вътрешен глас и ускорява сетивата и разбирането ви, позволявайки на любовта да тече на най-дълбокото й равнище.

Лъв

Имате задоволително светлина в себе си, с цел да светиш и стопляш света като слънце. Жълто-оранжевото комплиментира вашите смели лидерски качества, до момента в който магентата държи вашата благотворителност под надзор. Тази композиция от цветове ще ви даде мощ в сърцето, мозъка и душата ви. Магента ви припомня да балансирате естествения си огън на Лъв и мощна мощ със съчувствие, благотворителност и обич.

Дева

Земното зелено поддържа потребността ви от непоклатимост, само че въпреки всичко ви провокира да растете. Зеленото предизвиква салдото за работливата, насочена към детайлите и сериозна Дева. Розовото ви оказва помощ да бъдете по-нежни и положителни към себе си, прегръщайки всички недостатъци. Тази композиция от цветове ще ви донесе комфорт във времена на самотност, насърчавайки безшумно време за размисъл и асимилиране на отговорите, от които се нуждаете.  

Везни

Розово-синьото е глътка пресен въздух. Носи ви чувство за освежена сила. Тези цветове оказват помощ да отворите сърцето си и омекотяват наличието ви, внасяйки успокояващо и прелестно наличие. Символизирайки студен, тънък бриз, ярко синьото усилва яснотата и салдото, до момента в който розовото провокира сладка и любяща природа. Тези цветове основават мек, тънък баланс, насърчавайки безусловното приемане, което ви разрешава да обичате или да се откажете от аспекти от себе си, към които растете или към които растете.

Скорпион

Тъмният и тайнствен Скорпион явно би провокирал индигова аура. Този цвят значи интензивни страсти, вътрешен глас, мъдрост, сензитивност и способността да виждате голата истина, без значение от всичко. Скорпионите, които са свързани с активност и тайнственост, може да имат наситено тъмно-лилава аура. Този цвят отразява вашата загадъчна и буйна персона.

Стрелец

Виолетово-индиго предизвиква просветлението посредством нови хрумвания, хора и прекарвания. Тези мощно духовни цветове покачват съзнанието и подтикват философския разум на Стрелеца към прояснение, неприкритост и откритост. Тези цветове притеглят обилие и естествено допълват вашата ръководеща планета с естествения шанс, популярност и благосъстояние на Юпитер.

Козирог

Наситеното червено-виолетово удовлетворява потребността на Козирога да откри най-силния и най-практичен път, който да поеме в живота, като в същото време оставя място за магията да се случи. Наситеното алено, съответстващо на вашата отдаденост, и виолетовото ви обезпечават еластичност и неприкритост, с цел да излезете отвън рамките. Тези мощни цветове поддържат вашата стабилност и традиционализъм, само че ще ви оказват помощ да запазите нещата ексцентрични и вълнуващи за вас.

Водолей

Синьо-тюркоазът носи подкрепящ аспект на експанзивните хрумвания на Водолея, като в същото време балансира вашата неспокойна сила. Тези цветове съставляват необятността на океаните и небето, давайки на този въздушен знак прелестен поток от хрумвания, творчество и изпробване. Тези цветове носят вдъхновяващи, лечебни и идеалистични сили и ще ви оказват помощ да си визиите бъдещето, което създавате за себе си.

Риби

Синьозелено-виолетовото оказва помощ да се придвижи цялата карма на Риби в сегашното и оказва помощ за прекратяването на тези цикли. Тези цветове предизвикват изцелението и обновяването, като ви свързват с вашето подсъзнание. Вдъхвайки възобновяване и подмладяване със синьозеленото, само че в това време пленявайки интереса ви с мечтателното, мистично виолетово, цветовата композиция ще проникне в дълбоката ви душа и ще подтиква мощната ви връзка с духовния свят.

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил езотеричният и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР