Върви кампания на манипулации и откровени лъжи. Няма функция за

...
Върви кампания на манипулации и откровени лъжи. Няма функция за
Коментари Харесай

Тагарев: Лъжата за изпращането на жива сила в Украйна е черна пропаганда на БСП

Върви акция на операции и откровени неистини. Няма функционалност за противопоставяне на дезинформацията. В трите седмици откогато съм министър ми е лишило повече време да схвана какво се случва в осведомителното пространство, тъй като това въздейства отрицателно “, съобщи Тодор Тагарев пред Нова телевизия. Министърът на отбараната съобщи, че един от най-честите рефрени е този, че ще изпращаме бойци в Украйна.

„ Той върви доста мощно – с присъединяване на медии, обществени мрежи и работа на терен от хора, които пазят ползите на Кремъл. Те подклаждат отрицателни настроения в обществито и внасят разделяне. За страдание в тази агитация се включват и водачи на партии “, акцентира той.

Тагарев изясни, че на закрито заседнание на комисията по защита в Народно събрание му е бил насочен този въпрос с пращането на военни.

„ Има решение на Народното събрание и то е обществено. Политиците са наясно, че ще има образование на бойни санитари, които ще идват у нас, както и за инструктори. Всичко това обаче се употребява целеустремено с прилагане на съответни термини от водачи на партии “, разяснява той и акцентира, че едната партия е Българска социалистическа партия.

„ Едните, които питаха бяха Българска социалистическа партия и то използваха термина „ жива мощ “, чиято цел е да плаши хората. И същият термин по-късно бе употребен от госпожа Корнелия Нинова в телевизионно изявление. Това е директно в ползите на Кремъл. Няма нищо европейско и български ползи. Това е черна агитация “, обясни Тагарев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР