Варненци, които живеят в местността Ракитника, протестират срещу лошото състояние

...
Варненци, които живеят в местността Ракитника, протестират срещу лошото състояние
Коментари Харесай

Култов варненец: Може да си отворим музей на дупката! При нас дупката си има дупка!

Варненци, които живеят в местността Ракитника, стачкуват против неприятното положение на улиците, което основава проблеми и на водачите, и на пешеходците. Те са подавали неведнъж сигнали до общината, само че към този момент резултат няма, предава Българска национална телевизия собствен репортаж.

Главната улица в Ракитника е планувана за главен ремонт през тази година, само че има редица пречки той да стартира.

Пътят е в окаяно положение, а през лятото трафикът тук се усилва, тъй като пътят води до плажа " Паша дере " и хижа " Черноморец ". Местните поданици недоволстват, че дупките и неравностите повреждат колите им и постоянно пукат гуми. По думите им трасето не е ремонтирано главно от доста години. Особено е запаметяващо се е мнението на варненец, което е по едно и също време и смешно, и тъжно.

" Цял живот пребивавам тук. Пътят е юридически малко след рухването на Римската империя. Тука дупките си имат дупки. Може да отворим музей на дупката и по този начин да печелим от атракции и туристи. Има 50 цвята асфалт. "

Човекът се казва Борис Иванов. Преди няколко месеца той стана много известен в обществените мрежи в различен репортаж на Българска национална телевизия за честите прекъсвания на тока в квартала. Култовият варненец ще остане в историята с репликите " заниманието ми е жалбар " и " стопирах да ги ругая, тъй като единствено се развъждат ". 

Вижте повече във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР