Варненският районен съд призна за виновен 46-годишен мъж по повдигнато

...
Варненският районен съд призна за виновен 46-годишен мъж по повдигнато
Коментари Харесай

Варненец потроши игрални автомати в казино

Варненският областен съд призна за отговорен 46-годишен мъж по повдигнато по отношение на него обвиняване в незаконно разваляне на непознати движими движимости - закононарушение по член 216, алинея 1 от Наказателен кодекс. 

Деянието е осъществено вечерта на 13 ноември предходната година. Подсъдимият, под въздействие на използван алкохол и откакто проиграл забележителна сума пари, почнал да се държи нападателно, сграбчил един от столовете в игралната зала и с металната му част блъснал мониторите на два игрални автомата. В резултат на ударите машините били развалени. Крупиетата на промяна с натискане на паник бутона алармирали охранителите, които задържали буйстващия клиент до идването на полиция.

Повреденото непознато имущество е на обща стойност за над 4500 лв., оповестиха от съда.

46-годишният обвиняем е осъждан. За осъщественото закононарушение Районният съдът във Варна му наложи наказване от 4 месеца отнемане от независимост, осъществяването на което се отсрочва с изпитателен период от 3 години. Той бе наказан да заплати на гражданския просител сумата, представляваща нанесените вследствие на действието имуществени вреди, със законната рента от деня на увреждането, сумата за адвокатски хонорар и направените по делото разходи.

Присъдата предстои на обжалване или митинг в 15-дневен период пред ВОС.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР