Варненският Черно море се раздели с още четирима футболисти. От

...
Варненският Черно море се раздели с още четирима футболисти. От
Коментари Харесай

Освободените от Черно море станаха 10

Варненският Черно море се раздели с още четирима футболисти. От през днешния ден, 27 май, Радослав Василев, Юго Кононго, Мехди Фенуш и Жоаким Балми към този момент не са част от тима, осведоми уеб сайтът на " моряците ".
 В ЦСКА беснеят против Лудогорец: Скандалът с играчите на Черно море е следващата долнопробна неистина
В навечерието на последния кръг в петък варненци освободиха други шестима играчи, което провокира голям скандал. В течение на няколко дни се въртяха резултати от полиграфи, подозрения за продадени мачове и симулативна игра от тяхна страна в мача против ЦСКА, изгубен с 1:3 при започване на май. Сайтът на Черно море обаче показва трагичните събития по следния метод:

" В средата на предходната седмица с отбора се разделиха и Георги Илиев, Георги Китанов, Пламен Димов, Виктор Генев и Петър Витанов, като на първите двама договорите им с клуба изтекоха след края на сезона.

Ръководството и спортно-техническият щаб на варненци им пожелава триумф отсега нататък ", написа уеб сайтът на Черно море.

Треньорът на Черно море Илиан Илиев беше определен за №1 у нас в анкетата на Асоциацията на българските футболисти. Талантът на варненци Мартин Минчев пък взе наградата за най-хубав млад състезател.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР