Varna24.bg В Rosslyn Hotel Dimyat във Варна стартира единадесетото издание на

...
Varna24.bg
В Rosslyn Hotel Dimyat във Варна стартира единадесетото издание на
Коментари Харесай

Във Варна стартираха Дни на кариерата - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ 2020

 Varna24.bg В Rosslyn Hotel Dimyat във Варна започва единадесетото издание на " Дни на кариерата - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг “ 2020 г, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

Организатор на единствения браншови кариерен конгрес в България за експерти в едни от водещите браншове в страната, е JobTiger.

Въпреки рецесията, подбудена от пандемията от ковид и довела до повишение на безработицата и осезаемо понижаване на новите оферти за работа, десетки водещи компании и сега търсят своите нови чиновници и стажанти.

За да улесни бизнеса и експертите в търсенията им, пионерът в организирането на кариерни събития у нас, JobTiger, ще реализира четири събития онлайн в София, Варна, Пловдив и Габрово, и едно виртуално.

Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2020 са ориентирани към тези, които желаят да се развиват в региона на осведомителните технологии и телекомуникациите и към всички, които владеят непознати езици и желаят по-добра реализация на знанията и уменията си.  

" Дни на кариерата - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг “ се провежда за 11-а поредна година от JobTiger – компания за сложни HR услуги.

През 2020 година форумът за повторно ще се организира в 4 града: София, Пловдив, Варна и Габрово в интервала 8 октомври – 20 октомври.

За първа година с изключение на присъствените събития в градовете, на 21 октомври от 11:00 до 17:00 ч. часа напълно онлайн ще се организира и Виртуален ден на кариерата в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг.

Институционални сътрудници на форума са Министерство на стопанската система, Направление " Дигитализация, нововъведения и икономическо развиване “ на Столична община, Агенция по заетостта, Община Варна, Областна администрация – Габрово и Тракия Икономическа Зона.

За повече информация:.  
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР