Varna24.bg Родители инициираха петиция за продължаване на дистанционното обучение, предаде репортер

...
Varna24.bg
Родители инициираха петиция за продължаване на дистанционното обучение, предаде репортер
Коментари Харесай

Родители инициираха петиция за дистанционното обучение

 Varna24.bg Родители предизвикаха петиция за продължение на отдалеченото образование, съобщи кореспондент на Varna 24.bg.

В петицията има три точки:

1. За продължение на отдалеченото образование на всички възрастови групи през целия интервал, в който дадената област попада в оранжева или алена зона.

2. За ежеседмично тестване на децата от детските градини и имунизиране на родителите, чийто деца посещават детските заведения.

3. За избавяне на човешки животи!

Петицията е с днешна дата и към този момент се популяризира в мрежата, като за малко време е подписана от 475 души.

Тя поражда и доста отрицателни мнения.

" Кой естествен човек би желал това? ", питат възмутени родители, които са на противоположното мнение.

Инициаторите на петицията дават отговор: " Всички тези, които са се сблъскали с вируса, тези които са изгубили близки поради Ковид, тези, които не могат да поемат въздуха, от който имат потребност, само че няма място за тях в лечебните заведения. Тези естествени хора, които се сблъскаха със гибелта и пренаредиха целите си! ".

Те питат още: " Влизали ли сте в учебно заведение октомври месец? Знаете ли какъв брой от учителите и децата са и бяха заболели? Знаете ли какъв брой от тези деца продължаваха да вървят със признаци на учебно заведение, тъй като карат " лека простуда " и следствията върху други хора от това? Знаете ли какъв брой шефове, учители, администрация и спомагателен личен състав от учебните заведения изгубиха борбата? А какъв брой възрастни хора, които се заразиха от внуците и децата си? "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР