Varna24.bg виж галерията Реши се проблемът на 54 българи, сред които

...
Varna24.bg виж галерията
Реши се проблемът на 54 българи, сред които
Коментари Харесай

Реши се проблемът на българите от авариралия автобус на път за Виена

Varna24.bg виж галерията Реши се казусът на 54 българи, измежду които и варненци, тръгнали от София за Виена с рейс, който излезе от строя към 3.30 часа тази заран, научи Varna24.bg .

Хората показаха признателност към медията ни за навременно дадената публичност. Те са потърсили подпомагане и от посланика на България в Унгария и след неговата интервенция малко след 10 часа тази заран компанията транспортьор Ер Кона е осигурила нов рейс, в който са били качени всички пътуващи за Виена. 

Припомняме, че 54 индивида стояха с часове като заложници на турски паркинг без да имат информация по кое време и по какъв начин ще бъдат превозени. Сред тях има пет деца и бременна жена, която се е почувствала зле от отрицателните страсти. 

Читателка на  Varna24.bg , пътуваща в рейса показа, че от самото начало водачите на авариралото возило са били извънредно общителни и загрижени за пасажерите си, като са съумели да им обезпечат и закуска. 

Очаква се до към 14 часа пътуващите да стигнат до Виена, където по разписание трябваше да дойдат в 6.30 часа тази заран.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР