Varna24.bg Варненци не губят духовитото си настроение, въпреки критичната ситуация.

...
Varna24.bg Варненци не губят духовитото си настроение, въпреки критичната ситуация.
Коментари Харесай

Вирусче се появи в центъра на Варна

 Varna24.bg Варненци не губят духовитото си въодушевление, макар сериозната обстановка. Неизвестен " създател " е трансформирал във " вирусче " една от стоп топките в центъра на Варна, видя кореспондент на Varna24.bg

За някои актът на " разкрасяване " може да се смята за вандалска демонстрация, за други  опит да бъде разведрена ситуацията.  

В почивните дни обаче доста варненци бяха изкушени от хубавото време и раздвижване се забелязваше на доста публични места, за които към този момент има издадена възбрана за посещаване.

Не единствено хора с домашни любимци, само че и фамилии с дребни деца, пенсионери и колоездачи, се разхождаха свободно в Морската градина и по централните булеварди във Варна. Не липсваха и фенове на морето, които се бяха усамотили по варненския плаж. 

Репортерска инспекция откри, че напрежение царува в доста от комерсиалните обекти в града, където към момента възбраната лица над 60-годишна възраст да пазарят след 10.30 часа среща остра опозиция от страна на възрастните хора. 

Продавачите в питателните магазини се оплакват, че до момента в който младежите са много по-дисциплинирани и не посещават обектите преди 10.30 часа, то пенсионерите прииждат когато и да е и основават главоболия на чиновниците, като спорят и упорстват да бъдат допускани в магазина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР