Varna24.bg Публикувани в интернет разголени снимки на Севгина, която е

...
Varna24.bg Публикувани в интернет разголени снимки на Севгина, която е
Коментари Харесай

Голи снимки във Фейсбук разпалили вендета между роми

Varna24.bg Публикувани в интернет разголени фотоси на Севгина, която е брачна половинка на подсъдимия за опит за убийства Румен Рангелов – Лисана, довели до последна ненавист два рода в пловдивската " Шекер махала ". Фотосите били манипулирани и тип възмездие, твърди брачният партньор, чиято любовна случка с хубавицата Недрет Нетя в действителност била в основата на междуродовата омраза. Това стана ясно по време на процеса против Рангел Рангелов – Рамадан и Румен Рангелов – Лисана в окръжния съд в Пловдив през вчерашния ден.

Враждата сред двата рода почнала още през 2016г. и приключила със зверско меле предишния 2 юли вечерта, по време на което десетки бяха набити, простреляни и влязоха в болница. Арестувани и упрекнати от прокуратурата за опит за съзнателно ликвидиране бяха бащата и синът Рангел и Румен.

Ромската хубавица Недрет Нетя била снаха на наръгания с нож в гърба от Рамадан Ариф Шабан Асан. " Жалба съм писал до прокуратурата за заканите от Ариф Шабан Асан против Румен Рангелов. Първият заплашвал сина на Рангел задето оправя непознатите дами, в това число и неговата снаха. А тя в действителност е доста хубава жена ", съобщи в съда по време на досъдебното произвеждане предходният юрист на двамата.

Първата тъжба от Лисана против другия жанр била през 2016 година Последвали още няколко, като последната била от април 2017г. В нея Румен Рангелов се жалвал, че хората от другия жанр са нападнали къщата му и са го заплашвали с ликвидиране. Жалбата за манипулираните снимки в интернет била от предишния април и била подадена от жена му Севгина, която присъстваше на правосъдното съвещание този понеделник в окръжния съд в Пловдив.

" В тази тъжба, която е за закана за ликвидиране, описахме и по какъв начин са нападнали къщата ни ", продължи с описа си пред 5-членния правосъден състав Лисана. По средата на предишния юни служителите на реда от 3-то направили инспекция по жалбата на Румен Рангелов за нападението над дома му. Към жалбата имало прикрепена и една гилза, за която Рангелов и жена му твърдели, че била от изстрелян към къщата им патрон.

На 2 юли м.г. към 21 часа Рангел се прибирал в махалата с белия си микробус " Фолксваген " от пазара в село Костиево, където продавал дини. До него на предната седалка се возела внучката му на 12 години Мелиса Мустафа, която е щерка на сина му Румен. Когато минал пред къщата на съседите врагове на ул. " Латинка " № 4, спрял. Ариф отишъл до шофьорската врата и споделил на Рангел да посъветва сина си да не се закача с неговия жанр, като визирал връзката му със снахата Недрет Нетя. Веднага по-късно Ариф Асан му обърнал тил, а в афекта си Рангел извадил от жабката кухненски нож, настигнал Ариф и го пробол в гърба. Раната била в лявата половина на гърба, покрай сърцето.

По предното стъкло на микробуса му имало следи от два удара. Самият Рамадан твърди, че ударите са били от солиден стоманен кол с диаметър към 5 см, с който бил ударен и по темето. Според комплексната правосъдна експертиза ударите били нанесени от корав предмет, а раните в главата на водача са получени, в случай че Рамадан е бил с тил към шофьорската врата и легнал на другата седалка в микробуса. В това време в мелето се присъединил и синът, който стрелял по тълпата с противозаконната пушка. Общо 7 били ранените, като трима от тях били с по-тежки огнестрелни рани.

Според съдебно-медицинската експертиза Йордан Асенов е получил 6 огнестрелни рани в лявото бедро и корема, довели до строшаване на бедрото и вътрешни контузии. Магда Асенова получила сачми в лявата половина на главата, една от които пронизала лявото й око. Тя имала и други пострадвания от сачмите – в левия грак и в гръдния панер. Росица Антонова имала доста огнестрелни рани в дясната половина на гърдите и в краката, които обаче били повърхностни. Процесът против Рамадан и Лисана в Окръжния съд продължава с пояснения от двамата подсъдими и с разпит на очевидци.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР