Varna24.bg Изумителна версия изложи днес маститият адвокат Благой Потеров пред

...
Varna24.bg Изумителна версия изложи днес маститият адвокат Благой Потеров пред
Коментари Харесай

Киро Принца имал онкозаболяване, иска намаляване на присъдата! Вижте реакцията на вдовицата Стоянка

Varna24.bg Изумителна версия изложи през днешния ден маститият юрист Благой Потеров пред Апелативен съд-Бургас, с цел да оправдае клиента си Кирил Христов, съобщи кореспондент на Burgas24.bg. Бизнесменът с колоритния прякор Принца, който бе наказан от Бургаския областен съд за убийството на готвача си Никола Колев на 7 години затвор, апелира и желае понижаване на присъдата. Той има искания и към размера на паричното обезщетение, което би трябвало да изплати на почерненото семейство – по 140 хиляди лева на вдовицата Стоянка и единия от синовете и 130 хиляди лева на другия наследник.

Според тезата, изложена от юрист Потеров, автомобилът, в който се намирал готвачът, изненадващо тръгнал обратно, блъснал Христов по ръката, в която държал револвера си и той неумишлено натиснал спусъка. Оръжието не било ориентирано към никого, само че при удара, треакторията на патрона се трансформирала и той попаднал в тялото на Никола Колев.

" Пред кого да показва предимство, като в този миг е изпращал гостите си? Съжалението му е откровено, клиентът ми е направил всичко допустимо да върне простреляния от оня свят – правил му е изкуствено дишане, удрял му е плесници “, изложи опитният правист.

Той стигна много по-далеч, обвинявайки вдовицата на убития и децата му, че не могли да потвърдят задоволителна обвързаност, с цел да претендират за сходно парично обезщетение.

" Те в никакъв случай не биха получили толкоз пари, в случай че Никола беше жив и те разчитаха на работата му. Това не е дело за замогване. Считам, че заслужено обезщетение би било на всеки да се даде по 50 хиляди лв. “, съобщи Потеров. Не по-малко надменно бе държанието на самия Кирил Христов.

" Не съм желал да става по този начин, това " умишленото “ не могат да ми го припишат. Настоявам съдът да ми понижи присъдата “, съобщи Принца, без да поглежда към фамилията на убития Никола.

Очаквайте детайлности!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР