Varna24.bg Читател на Varna24.bg сигнализира, че строителните фирми, които извършват

...
Varna24.bg Читател на Varna24.bg сигнализира, че строителните фирми, които извършват
Коментари Харесай

Варненец: Ремонтът на бул. Левски превърна в кочина бул. Сливница

Varna24.bg Читател на Varna24.bg алармира, че строителните компании, които правят строителството на бул. "Левски ", безотговорно замърсяват бул. "Сливница ". 
Той е изпратил и фотоси, от които е видно, че камионите, които излизат от обекта са трансформирали в "кочина " булеварда и това може да стане причина за пътно произшествие. 
"Доколкото знам, при излизане от строителния обект би трябвало да се измиват гумите на камионите. Видно от фотосите, нищо сходно не се случва. Бул. "Сливница " е затрупан с тиня и прахоляк, което несъмнено покачва фините и не толкоз фини прахови частици във въздуха, както и може да докара до ПТП. Снимките са от кръстовището на бул. "Сливница " и ул. "Струга ".
Моля да сигнализирате Община Варна за осъществяване на нужния надзор. ", е написал жителят.
Varna24.bg потърси за коментар инж. Петър Гърбузов, шеф на дирекция "Инженерна инфраструктура " в Община Варна. Той пое ангажимент да сезира сътрудниците си от дирекция "Строителен надзор ", които да ревизират случая и да дадат нужните наставления на компанията, а в случай че се постанова и да наложат наказания за замърсяването на града. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР