Варна. Ректорът на Медицински университет – Варна поздрави здравните работници

...
Варна. Ректорът на Медицински университет – Варна поздрави здравните работници
Коментари Харесай

Проф. д-р Валентин Игнатов: Вече повече от година здравните работници доказват своя професионализъм, висок морал и хуманност

Варна. Ректорът на Медицински университет – Варна поздрави здравните служащи във връзка Световния ден на здравето, оповестиха от пресцентъра на Медицински университет – Варна .

„ Уважаеми сътрудници,
За мен е привилегия да Ви поздравя във връзка Световния ден на здравето и здравния служащ – 7 април!
Този ден постоянно е бил мотив за равносметка и горделивост от определената специалност, мотив за обединяване и ден, в който в най-голяма степен обществото прави оценка приноса на ежедневната ни работа. През 2021 година посрещаме празника в едни по-различни условия, без време за празнуване, изправени пред предизвикването за денонощна борба за живота и здравето на българските жители. Повече от година здравните служащи потвърждават своя професионализъм, висок морал и човечност. Затова през днешния ден обществото ви дължи едно голямо БЛАГОДАРЯ!

Независимо от проблемите, уверен съм, че ще продължим да работим за възстановяване на изискванията на работа и модернизирането на лечебните заведения, тъй като имам вяра, че развиването на системата е развой и зависи от общата сила на всички.

Благодаря ви за неуморната сила, която всекидневно влагате за престижа и просперитета на нашата работа. Желая ви сили и религия, с които да посрещате провокациите на всеки идващ ден и задоволство и признателност в очите на пациентите. Запазете онази човешка топлота и блян към поддръжка на страдащите, които са обрисували професионалния път на всички здравни служащи по света.

Пожелавам здраве и наслада на вас и фамилиите ви, които носят наедно с вас ежедневния товар на вашата професионална идея.

Честит празник! “, се споделя още в приветствения адрес на проф. Валентин Игнатов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР