Варна посвети над 200 събития на титлата Европейски град на

...
Варна посвети над 200 събития на титлата Европейски град на
Коментари Харесай

Варна посвети над 200 събития на титлата Европейски град на спорта 2019

Варна посвети над 200 събития на купата " Европейски град на спорта 2019 година ", в които се включиха над 50 000 души. Морската столица беше хазаин на предквалификации за Европейското състезание по футзал; на Волейболната лига на нациите; Европейската купа по тенис на корт за юноши до 16 години; Европейското състезание по хандбал за девойки; Европейската купа по ветроходство клас „ Лазер ”. При голям интерес минаха Световните танцови квалификации за World Dance Masters; Международният лекоатлетически маратон „ Варна 2019 ”; Международният шампионат по художествена гимнастика „ Царица Маргарита ”; регата „ Кор Кароли ”; шампионатът по тенис на корт от календара на ITF; Международният шампионат по баскетбол в инвалидни колички и доста други.

Концерт, спортни демонстрации и връчване на годишните награди „ Спортист на Варна “ са включени в закриващото събитие на купа „ Варна - Европейски град на спорта 2019 ". Финалът ще бъде на 12.12, четвъртък, от 19 ч. в зала „ Конгресна “ на Двореца на културата и спорта.

Певците Орлин Павлов, Надежда Петрова, Кирил Хаджиев - Тино и „ Тутурутка “ ще изпълнят свои шлагери. На сцената ще дефилират грациите от националния отбор по художествена гимнастика, с демонстрации ще се включат още Йордан Йовчев, доста спортни клубове. По време на тържеството ще бъдат връчени и обичайните награди „ Спортист на Варна “. Номинираните се дефинират с анкета измежду спортните публицисти във Варна.

Входът на събитието е свободен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР