Варна. Първата дама на българския рок Милена Славова ще пее

...
Варна. Първата дама на българския рок Милена Славова ще пее
Коментари Харесай

Първата дама на българския рок Милена Славова ще пее в подкрепа на традиционното семейство във вторник на площад Независимост във Варна

Варна. Първата дама на българския рок Милена Славова ще пее в поддръжка на обичайното семейство във вторник на площад " Независимост " във Варна, оповестиха от пресцентъра на Коалиция „ Българските патриоти “ .
Тя уточни, че няма по какъв начин да не поддържа тази самодейност, тъй като е потресена от това, което става. Милена Славова ще изнесе концерт във вторник вечерта в поддръжка на българското семейство във Варна. Концертът е от 20 часа на площад " Независимост ". Преди това в поддръжка на идеята е проведено шествие на Българските патриоти, неправителствени организации и жители, което ще тръгне от 19 часа от паметника Пантеона в Морската градина във Варна. В шествието ще дадем и своята безапелационна поръчка против признатата Европейска тактика за детето, в която виждаме по какъв начин родителите са дискриминирани, а детето е под ударите на новите „ джендър “ идеологии. Поканени са всички наставнически организации и партии, които застават против „ джендър “ идеологията и пазят правата на обичайното християнско семейство, безапелационни са българските патриоти.

„ След мой пост във фейсбук, в който споделих, че не поддържам гей парада, получих какви ли не закани, в това число и за ликвидиране. Заплашваха ме, че ще ме нарежат и сложат в инвалидна количка. Това са хора, които страдат от някаква патология. Аз не съм фашист, нито хомофоб, дано всеки си прави това, което си желае в къщи, само че като затвориш вратата, дано не ни натрапват тези техни извращения. Не може да считаме за обикновено някой да си забие българското знаме откъм гърба, това е подигравка, разяснява Милена Славова. " Защо би трябвало да се парадира с това нещо? Аз вървя ли по улиците да манифестирам, че одобрявам мъже? Това е доста персонално нещо, за какво би трябвало да се парадира?... Дискриминацията е към нас към този момент. В момента, в който изкажеш мнение, че не си склонен с техните възгледи и ми блокират профила

Такива закани получих в обществените мрежи в това число и от политически деятели от " Да, България ", които излязоха с името си. Аз съм човек демократ, с история, само че чух за себе си какви ли не неща. Не можем да позволим сходно нещо, по какъв начин да обясня тези неща на 13-годишната ми щерка тези неща? Не бива да толерираме сходни извратени закони, нито наклонността, която идва извън, тъй като това за нас е рисково като нация, разяснява още Милена Славова. За мен това е криворазбрана цивилизация, само че е рискова за естествените хора и за България “, сподели още рок кралицата Милена Славова.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР