Варна. Нашата основна цел е да променим условията в България,

...
Варна. Нашата основна цел е да променим условията в България,
Коментари Харесай

Доц. Антон Тонев, „Продължаваме промяната“: Основната ни цел е да променим условията в България, които създаваха усещането за апатия и тя си пролича с ниската избирателна активност

Варна. Нашата съществена цел е да променим изискванията в България, които създаваха чувството за незаинтересованост и тя си пролича с ниската изборна интензивност. Това разяснява за Радио „ Фокус “ – Варна новоизбраният народен представител от варненската листа на „ Продължаваме промяната ” доцент Антон Тонев. Той уточни, че се впуска в политиката зареден със мощна сила.

„ Както доста от новите членове на „ Продължаваме промяната “ нямаме политическа закваска, нито политическо минало и в този момент занапред започваме това ново за нас премеждие, само че сме заредени с доста сериозна сила. Нашата съществена цел е да променим изискванията, които дълго време са създавали в България чувството за незаинтересованост. Признаците на тази незаинтересованост се усетиха посредством ниската изборна интензивност, което е явен сигнал, че нещо не се случва както би трябвало.
Тъй като обаче съм определен от многомандатен изборен регион – Варна ще насоча напъните си към решаването на значими районни въпроси, които бяха сложени на дневен ред от гласоподавателите.
Борим се за реализацията на доста инфраструктурни планове в България.
Една от наболелите тематики за Варна е Аспаруховия мост и всички ние знаем, какво се случва когато на моста се случи пътен случай или се прави планов ремонт – големи тапи. Това е и един от целите ни “, изясни доцент Тонев.

Той уточни, че също така, през годините се изговорило доста по тематиката за Автомагистрала „ Хемус “, само че рядко се е споменавал различен значим обект, а точно автомагистрала „ Черно море “.

„ Това е друга наша цел – да подобрим изискванията на напредване по този път, който през летните месеци се натоварва до най-много. Случва се дистанцията от Варна до Бургас, което е малко над 100 км, да отнеме на водачите 3 или 4 часа, което разбирате, че е кошмарно.
Разбира се, имаме упоритостта да работим и за построяването на втори мост над Варненското езеро, който ще свърже двете автомагистрали „ Черно море “ и „ Хемус “ и това наложително би трябвало да се случи отвън Варна. По този метод целият трафик ще се пренасочи отвън града “, разяснява още доцент Антон Тонев.

Наред с това обаче, новоизбраният варненски народен представител съобщи, че има и хрумвания за някои промени по бул. „ Васил Левски “, които могат да бъдат препоръчани към администрацията на Община Варна.

„ На всички ни се постанова да се придвижим бързо по него, само че в двата края се получават големи тапи. И се получава, че влизането или излизането от тази градска автомагистрала е много мъчно. Затова би трябвало съществено да се намерения по какъв начин да се облекчи трафикът в тези точки, с цел да може пътуването по булеварда да стане в действителност дейно “, добави доцент Тонев.

Десислава ВАСИЛЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР