Вариантът да се подобрят нещата е да се докладва на

...
Вариантът да се подобрят нещата е да се докладва на
Коментари Харесай

Д-р Благомир Здравков: Медиците трябва да искат да бъдат обучавани, когато имат затруднения

Вариантът да се подобрят нещата е да се рапортува на директния началник за нередности и изчезнали лекарства или съоръжение. Най-добре е това да се прави документално. Медиците би трябвало да желаят да бъдат обучавани, когато имат усложнения.
Така доктор Благомир Здравков, детски реаниматор, който показа детайлности за положението на децата в многодетното семейство от село Кардам и разяснява бъдещето на незабавната помощ в предаването на " Лице в лице " по бТВ.

11-годишното момиченце е в по-добро положение към този момент. Прокуратурата е образувала обвиняването за гибелта на 9-годишно момченцето член от закона, в който се съдържа и дефиниция за склоняване. Много елементи за случая с децата не са известни. Първата информация за хранително натравяне не е напълно достоверна, тъй като в случай че храната е от учебна лавка повече деца щяха да са наранени. В фамилията също всички са яли една и съща храна, а единствено някои са наранени.

Децата не са били с температура и не са имали данни да имат различен тип заболяване.

Прокуратурата би трябвало да откри дали децата са имали контакт с някакво вещество.

Всяко семейство, в което уединен родител отглежда децата, смъртността и заболеваемостта е доста по- огромна. Когато тези фамилии са многодетни, % скача двойно. Това не е тъй като родителите не поставят грижи, само че родителите чисто физически не могат да обзет всички грижи и всички деца, постанова се да работят повече.

Има разлика при реанимация на деца и възрастни хора. Тежките положения при децата протичат по друг метод от при възрастните. Нивото да вземем за пример на кръвното налягане е първи признак при възрастните, а при децата не е по този начин.

С смяна в нормативната уредба се позволи преди врече, когато нямаше липса на фрагменти, да бъдат образувани профилирани екипи. В момента, поради неналичието на фрагменти, първият освободил се отива на сигнал. Какъвто и експерт да си, би трябвало да можеш да се оправи с всяка обстановка, която не изисква профилирана интервенция, която се получава в болница. В случая с децата няма никакво значение каква е била специализацията на изпратения доктор.

Малко евентуално е лекарството срещу повръщане, което е инжектирано на децата да е предизвикало гибелта на едното. То би трябвало да е съгласуван с килограмите на детето, само че това надали е довело до съдбовния край.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР