Върху този въпрос трябва да се концентрира обществото след като

...
Върху този въпрос трябва да се концентрира обществото след като
Коментари Харесай

Има ли морал Валери Симеонов, за да подаде оставка?

Върху този въпрос би трябвало да се концентрира обществото откакто районния министър разгласи, че и петте нощни заведения нарочени от Симеонов за противозаконни в действителност са си безусловно законни! В следствие на журналиста Димитър Байрактаров, излъчено в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура "
се разбра, че компанията Скат ТВ ООД благосъстоятелност точно на Валери Симеонов е направила нелегално строителство - пристройка на хотел!

Незаконното строителство е открито и с заповед на РДНСК- Смолян е оповестено за унищожаване. Заповедта е подтвърдена и от Върховен административен съд и е влезнала в действие, което е видно и от формалния саяйт на ДНСК. Най- забавното е, че Симеонов освен, че не извършва решението на съда за унищожаване на противозаконното строителство, само че и го достроява каквото и да значи този термин, който е употребен в уеб страницата на ДНСК.

Оказва се, че евентуално пребиваването във властта на Валери Симеонов е за почистване на сметки и решение на персонални проблеми като показания в журналистическото следствие.И въпросът към този момент не е даже до морал, а би трябвало ли изобщо такива хора да бъдат ръководещи?
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР