Върховният съд в Белград потвърди обвинителния акт срещу майката и

...
Върховният съд в Белград потвърди обвинителния акт срещу майката и
Коментари Харесай

12 години затвор искат за бащата на малолетния, застрелял десетима в Сърбия

Върховният съд в Белград удостовери обвинителния акт против майката и бащата на момчето, което умъртви 10 души в главно учебно заведение „ Владислав Рибникар " в Белград на 3 май, заяви сръбската национална телевизия РТС.
Прочетете още
Наказателно-обвинителният съвет на Върховния съд в Белград удостовери през днешния ден с решение обвиняването против Владимир Кецманович и Миляна Кецманович, бащата и майката на момчето К. К., което на 3 май умъртви девет възпитаници и един охранител в столичното учебно заведение.

На 10 октомври Висшата прокуратура в Белград повдигна обвиняване против бащата на момчето за тежко закононарушение против публичната сигурност, нарушаване на плануваните от закона условия за предпазване на оръжие и муниции. Майката е упрекната в неразрешено владеене на оръжие и муниции.

Прокуратурата изисква 12 години затвор за бащата и две години и шест месеца за майката, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Повдигнати са обвинявания и против притежателя на стрелбището „ Партизан практикал шуутинг " Р. И. и инструктора на стрелбището Н.М. -. За тях прокуратурата желае отнемане от независимост за три години. Те имат право да апелират в Апелационния съд в Белград в период от три дни след приемането на решението, написа в известие на съда.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР