Върховният съд на САЩ заяви, че няма незабавно да разгледа

...
Върховният съд на САЩ заяви, че няма незабавно да разгледа
Коментари Харесай

Върховният съд на САЩ казва, че все още няма да се намесва, за да се произнесе по наказателното преследване на Тръмп

Върховният съд на Съединени американски щати съобщи, че няма неотложно да прегледа молбата на специфичния прокурор Джак Смит, с цел да се произнесе дали някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп може да бъде преследван за дейностите си за анулация на резултатите от изборите през 2020 година

Въпросът в този момент ще бъде решен от Апелативния съд на Съединени американски щати за окръг Колумбия, който алармира, че ще работи бързо, с цел да реши случая.

Специалният прокурор Джак Смит предизвести, че даже едно бързо обжалване може да не стигне до Върховния съд в точния момент за обзор и последна дума преди обичайна лятна почивка на съда.

Г-н Смит настоя Върховният съд да се намеси заради опасения, че правната борба по въпроса може да забави началото на процеса против господин Тръмп, който в този момент е плануван за 4 март, след президентските избори идната година.

Американският областен арбитър Таня Чуткан отсрочи делото, до момента в който господин Тръмп продължи да отстоява изказванието си пред висши съдилища, че е имунитет против наказателно пресл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР