Върховният касационен съд потвърди присъдата, с която Маргарита Михнева беше

...
Върховният касационен съд потвърди присъдата, с която Маргарита Михнева беше
Коментари Харесай

Колтуклиева окончателно осъди Михнева за клевета

Върховният касационен съд удостовери присъдата, с която Маргарита Михнева беше наказана за клеветата, че съм взела 500000 лв. от Цветан Василев. Обезщетението ще даря на дете със специфични потребности. Надявам се Маргарита Михнева да съблюдава закона и да прояви човечност, с цел да може едно дете да получи по-добро лекуване.
Това заяви във Facebook Соня Култуклиева. Ето какво още написа тя.

Приятели, с голямо наслаждение ви съобщавам, че Върховният касационен съд удостовери присъдата на Софийски градски съд от юли 2018 година, когато Маргарита Михнева беше наказана за нейната 4-годишна клеветническа акция против мен, почнала през октомври 2014 година с лъжите, че съм взела 500000 лв. от Цветан Василев, с цел да “хваля” него и КТБ. Съдът не откри нито един факт в удостоверение на тези изказвания, тъй като няма такива обстоятелства, просто.

Сърдечно благодаря на юрист Екатерина Димитрова и на юрист Николай Хаджигенов! Те изнесоха за своя клиент една тежка и неравностойна борба - с високия си професионализъм и храброст против мракобесната машина на Системата, която се пробва да ме смачка от 2014 година насам.

Адвокат Николай Хаджигенов заведе изпълнително дело 3143/2018 против Маргарита Михнева.

Както е известно от години, поради многочислените каузи против нея, Маргарита Михнева е трансферирала всичките си собствености на родственици. Аз, обаче, ще упорствам до последно да получа отреденото от съда обезщетение, което ще даря на дете със специфични потребности, както разгласих в предаването на Сашо Диков по Евроком и в предаването на Радо Любенов по телевизия БАЦ-Петрич, след решението на Софийски градски съд против Маргарита Михнева.

Надявам се Маргарита Михнева да съблюдава закона и да прояви човечност, с цел да може едно дете да получи по-добро лекуване. Това е значимото в този момент!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР