Въпросът за коалицията стои императивно. Свръхзадачата на това управление е

...
Въпросът за коалицията стои императивно. Свръхзадачата на това управление е
Коментари Харесай

Психиатърът д-р Николай Михайлов разкри кои трима носят на плещите си сглобката и ще стане ли Пеевски премиер

Въпросът за обединението стои императивно. Свръхзадачата на това ръководство е да обезпечи една политическа непоклатимост на България, която е прифронтова страна. Всичко това направи допустимо сякаш невъзможното сформиране на този кабинет. 

Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ психиатърът доктор Николай Михайлов, който разяснява връзките при ръководещите.  

" В момента следим едно наддаване в сглобката на това кой е по-голям евроатлантик. Трима души носят на плещите си тази сглобка и са нейния гръбнак, без значение дали им харесва или не. Това са Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за, за ПП-ДБ и. Той е най-интересната фигура и непосредствено нападна премиера, като даже се предложи за министър-председател. Всичко е допустимо да се роди от това ирационално ръководство, само че въпреки всичко си мисля, че депутатите няма по какъв начин да поддържат Пеевски за министър председател. Преди 10 години имаше митинги против неговото избиране за ръководител на ДАНС ", напомни той. 

" Пеевски има качествата да играе силово и играе една игра, която провокира самичък. Това може към този момент да се види и в медиите, където има екстаз от неговото държание. Във всеки случй Пеевски отива нагоре, а Борисов надолу. Пеевски наподобява на Борисов от неговия турбо интервал. Личи си, че Борисов губи хладнокръвие и държи отбранителна позиция, а Пеевски прави тъкмо противоположното - нападна и прави шеметна политическа кариера. Това обаче крие опасности, тъй като той се движи по ръба. Борисов сигурно не се радва в профил на възхода на Пеевски. Тази сглобка е паянтова и несигурна структура. Тя крие и политически сюжети, като единият е битката сред тези водачи ", добави доктор Михайлов. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР