Въпросът за 100 000 лева, който тв предаването Стани богат

...
Въпросът за 100 000 лева, който тв предаването Стани богат
Коментари Харесай

Изключително необичаен въпрос за 100 000 лева в Стани богат, малцина знаят отговора

Въпросът за 100 000 лв., който тв предаването " Стани богат " насочи довечера към Любомир Лазаров, гласеше:

" На коя страна принадлежи единственото национално знаме с разнообразни лицева и противоположна страна: Латвия, Парагвай, Пакистан, Либерия?

Участникът обаче не съумя да даде безапелационен отговор и се отхвърли да продължи по-нататък в предаването, като остана с 50 000 лв., видя Plovdiv24.bg . Все отново той уточни отговор Либерия. Правилният отговор е Парагвай и добре, че Лазаров се отхвърли в точния момент.

" Исторически миг " сподели тв водещият Михаил Библалов преди да го зададе.

Журналистът Любомир Лазаров стартира похода си към последния въпрос за 100 хиляди лв. през вчерашния ден. В днешното издание на " Стани Богат " по bTV остана да отговори единствено на последните два въпроса за 50 000 и 100 000 лв..

Въпросът за 50 000 лв., на който той съумя да отговори, защото времето не му стигна, беше С коя дума Данте приключва всяка една от трите елементи на " Божествената комедия " Ад ", " Рай " и " Чистилище ", а точно " звезди ", останалите разновидности бяха " основател ", " небе " и " вяра "

Любо беше показан като огромен почитател на британското футболно състезание и на операта. Лазаров е дълготраен публицист в " 168 часа " и Българското национално радио. Той изготвил преди години интернет страницата на програмата на БНР, която предава за чужбина. 

" Направихме през 2004 страницата на 12 езика ", споделя Лазаров. " Най-редкият и другоземен език беше арабският, с който започнахме ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР