Въпросът кога може да перете дрехите си може да изглежда

...
Въпросът кога може да перете дрехите си може да изглежда
Коментари Харесай

Никога не перете в този час! Иначе ще ви споходи бедност и нещастие!

Въпросът по кое време може да перете облеклата си може да наподобява чудноват на доста хора, само че замисляли ли сте се в миналото над него?

На доктрина, вие перете облеклата си по всяко комфортно за вас време от денонощието.

Въпреки това, традициите и поверията предават напълно друга история. Тези традиции, които ще споделим с вас, са по-стари и от бабите ви, и биха могли да ви накарат да се замислите съществено за своите дейности. Последиците от пренебрегването на тези традиции може да са съдбовни за вашата финансова обстановка и вашето здраве.

По мотив прането на облекла заран, съгласно поверията това е изрично неразрешено. Смята се, че то може да докара до неподходящи последици.

Според обичаите, сутринта е време за ново начало и естетика. Домакинските отговорности са извънредно нежелани през първата половина на деня, тъй като те могат да привлекат неволи и безпорядък през останалата част от деня.

Езотериците също считат, че злите духове са най-активни през сутринта и са чувствителни към всевъзможни трептения. Затова, осъществяването на разчистване през този интервал може да притегли нечисти сили в дома ви.

Ако пренебрегнете тези предизвестия, може да последват неприятности и финансови усложнения. Смятало се е, че домакинските отговорности в ранните часове на сутринта могат да отведат парите от вашия дом.

Разбира се, всеки има право да има вяра в това, което избира, само че в случай че сте склонни към суеверия, може би е добре да вземете поради горепосочените традиции и предизвестия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР