Въпросът Има ли някакви тактики, използвани от интервюиращите, за които

...
Въпросът Има ли някакви тактики, използвани от интервюиращите, за които
Коментари Харесай

Тайните на успешното интервю за работа

Въпросът „ Има ли някакви тактики, употребявани от интервюиращите, за които не знаят претендентите за работа? ” бе подложен пред потребителите на американския уебсайт за шерване на опит и препоръки Quorа.

От Inc.com цитират отговора на Джон Л. Милър, който е интервюирал претенденти за работа в Microsoft, Amazon, Гугъл и Oracle.

Има няколко неща за изявлението, които нормално се оказват изненада за претендентите за работа. Ето образците, които споделя той:

1. Грешните отговори не постоянно са нещо неприятно

Когато правя оценка компетентността на избран претендент, задавам въпроси от най-различни сфери на знанието, които демонстрират познаването на по-общи или съответни обстоятелства. Целта не е да отговорите вярно, даже бих споделил, че се чака да сгрешите. Никой не знае всички отговори, само че това упражнение демонстрира вашия метод на мислене, общата просвета ви просвета и нещата, върху които сте се фокусирали във вашето обучение и работа.

2. Знаете до къде се простират вашите знания.

Интервюиращият би трябвало да знае дали претендентът за работата осъзнава границите на своите познания и дали може да ги изрази. Едни от най-опасните новонаети чиновници са тези, които си мислят, че знаят повече, в сравнение с в действителност знаят и отхвърлят да си го признаят или да ревизират обстоятелствата. Добрият интервюиращ ще ревизира вашите знания без да разкрива дали отговорите ви са правилни или не.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР