Въпросът е такъв човек като Валентин Касабов трябва ли да

...
Въпросът е такъв човек като Валентин Касабов трябва ли да
Коментари Харесай

БСП биха ли направили скандал и за една вратовръзка, разкриха депутати

Въпросът е подобен човек като Валентин Касабов би трябвало ли да бъде депутат. Не считам да върша вест, когато Касабов и Сидеров се разминаха станаха дрязги. Това съобщи депутатът от "Атака " Десислав Чуколов в утринния блок на Нова телевизия, след края на парламентарната сесия.

"БСП биха могли да създадат скандал и тъй като аз да вземем за пример не съм с вратовръзка. Българска социалистическа партия търсиха абсурда от самото начало ", сподели още той

"Демонстрацията е нещо друго, всичко парламентарни групи потвърдиха, че нямат общо с едрия бизнес. Вчера със съществено болшинство се поддържа президентското несъгласие, тази тематика се обясни ", добави депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова.

"От Движение за права и свободи предупреждавахме за последствията на ръководещите. Такъв тип коалиция може да генерира единствено кавги. Движение за права и свободи беше пореден в опозицията си и за Закона за шума, единствено ние не го подкрепихме. Виждаме резултата и свадите от едно недомислено решение ", разяснява националният представител Велислава Кръстева от Движение за права и свободи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР