Въпросът е как да решим въпроса за управлението В партиите

...
Въпросът е как да решим въпроса за управлението В партиите
Коментари Харесай

Христо Иванов: ПП трябва да се обърнат към тези, които започнаха промяната

Въпросът е по какъв начин да решим въпроса за ръководството В партиите би трябвало за заложим на либерален метод на взимане на решения. Този случай бе бягство от отговорност, боязън. Ние не сме си сложили за цел да вършим повсеместен разбор. Подозирам, че чувайки моят разбор, Има Такъв Народ си дадоха сметка какъв брой сложни задания престоят.

Нямаме боязън, че ще потънем. Опитвам да подходя с почитание към Политическа партия. Те имат време да вземат своето решение за взаимно явяване на избори. Убеден съм в това, което приказвам. Не всички са въодушевени. То е като да се преместиш от къща с градина в блокче. Тук става дума за концептуален въпрос. Дали да се затваряме или да заложим на смяна в политическата просвета. Политическа партия би трябвало да се извърнат към тези, които започнаха смяната. Говорим за демократичната общественост, която подсигурява десетилетия поколения.

Именно към тях би трябвало да се обърне една бъдеща поръчка за ръководство. Ние не би трябвало да разделяме тези хора на никоя цена. Трябва да решим въпроса за войната и корупцията. Трябва да се разберем, че ще престанем 10 години да се чудим каква да е тази правосъдна промяна. Трябва да създадем правосъдната промяна. Не е работа на политиците да споделят - ти си подкупен.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР