Въпрос на време изглежда е Ралф Рангник да бъде назначен

...
Въпрос на време изглежда е Ралф Рангник да бъде назначен
Коментари Харесай

Припомниха критики на Рангник към Юнайтед отпреди две години

Въпрос на време наподобява е Ралф Рангник да бъде назначен за управител на Манчестър Юнайтед. Очаква се той да извършва тази роля до края на сезона, а по-късно да остане в клуба за още най-малко две години като съветник. Според информации, германецът към този момент е в Англия и редом договаря раздялата си с Локомотив Москва.

И преди Рангник бе спряган за “Олд Трафорд”, а интерес към него имаха още Челси и Милан. Английският “Телеграф” напомни негово изявление от есента на 2019-а година, когато Манчестър Юнайтед започва едва в Премиър лийг със единствено две победи от осем кръга. Ето какво показа тогава някогашният управител на Република България Лайпциг за „ алените дяволи “:

“Винаги е мъчно да наследиш някого като сър Алекс Фъргюсън, който е бил толкоз сполучлив като управител и се е задържал толкоз дълго. А е още по-трудно, в случай че постоянно сменяш наставниците. С всяка треньорска рокада се трансформира и идентичността. Това пък рефлектира върху цялостното спортно-техническо развиване. Само вижте с какви средства е разполагал клуба през последните пет години и в това време представянето несъмнено не е на равнище “.

What Ralf Rangnick said about Manchester United in 2019
— snapchat.ma match (@MaSnapchat)
„ Във всеки клуб, в случай че не можеш да привлечеш точните футболисти, то най-малко не би трябвало да взимаш неверните. Загазил си, в случай че допускаш тази неточност на два или три поредни трансферни пазара. Развитието на клуба е обвързвано с построяването на точния състав посредством продажба на ненужните футболисти и в това време с над 50% успеваемост при привличането на точни футболисти “ приключва сериозната си теза немският управител.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР