Въпрос на време е да има инцидент Нагли и безразсъдни

...
Въпрос на време е да има инцидент Нагли и безразсъдни
Коментари Харесай

Бургаски джигити превърнаха ремонтиращия се бул. „Одрин” в писта, МВР взима мерки

Въпрос на време е да има случай

Нагли и безразсъдни бургаски водачи с мощни коли трансфораха ремонтиращия се към момента бул. „ Одрин ” в писта. Редица сигнали са постъпили в последните няколко дни към ОДМВР-Бурга за това, че джигити препускат с превишена скорост по булеварда и основават съществени предпоставки за произшествия.

Незабавно са подхванати ограничения. Ще бъдат сложени няколко мобилни камери за видеонаблюдение, с които служители на реда ще управляват скоростта както денем, по този начин и през нощта. Местата, на които ще бъдат ситуирани екипите, ще се сменят всеки ден.

„ Преминаващи през пътната права, по която е въведена краткотрайна организация на придвижване, да преценяват държанието си зад кормилото и с въведените ограничавания на скоростта, пътната и знакова сигнализация! ”, приканват от ОДМВР-Бургас.

Припомняме, че в края на предходната година, още веднъж след голям брой сигнали, полицията в морския град започва огромна акция срещу джигити с ненужно шумни коли. До този миг броят на санкционираните е бухнал доста и въведените ограничения наподобява дават резултат, защото става все по-рядко срещано да се чуе плач на мотори в тъмните часове на денонощието.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР