Въпреки всеотдайните усилия на екипа на МБАЛ Св. Анна във

...
Въпреки всеотдайните усилия на екипа на МБАЛ Св. Анна във
Коментари Харесай

От Света Анна с тъжна вест: Издъхна детенцето, пострадало в катастрофата край Варна

Въпреки всеотдайните старания на екипа на МБАЛ " Св. Анна " във Врана, детенцето, потърпевшо тежко в злополуката край Варна през вчерашния ден, е умряло. Това съобщиха  от пресцентъра на варненския " Пирогов ", написа Varna24.bg.

``
реклама

Детето е било с контузии, несъвместими с живота. Направени са му цялостния размер диагностични, лечебни и реанимационни действия, детски хирурзи и реаниматори са положили неимоверни старания да спасят детето, само че за жал не са съумели, допълниха от здравното заведение. 

По информация на Varna24.bg умрялото дете е било момченце на 2 годинки. 

Припомняме, че по информация на полицията по-рано през днешния ден, детето беше настанено с заплаха за живота след тежка злополука край Варна. 

Припомняме и обстоятелствата: На 9 януари, към 10:00 часа, на пътя за с. Горен чифлик, е зародило ПТП. Водачката на л.а.  «Фолксваген» Г.А. (22 г.) от същото село, по време на придвижване, губи надзор над МПС, излиза от пътното платно, обръща се в канавка и се блъска в бетонен дирек.

Вследствие на случая дамата получава фрактури на прешлени и дясна лопатка.

Тежко е потърпевшо дете, пътуващо в автомобила, което е настанено за лекуване в Реанимацията на МБАЛ «Св. Анна», с заплаха за живота.

При случая е потърпевш и мъж на 26 година, който е получил фрактура на два прешлена. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР