Въпреки уверенията от Министерството на туризма, че през този летен

...
Въпреки уверенията от Министерството на туризма, че през този летен
Коментари Харесай

СКАНДАЛНО: Шезлонгът на Иракли струва 46 лева!?

Въпреки уверенията от Министерството на туризма, че през този летен сезон чадърите и шезлонгите по родното Черноморие ще са на рационални и мощно понижени цени, това не се отнася за плажната линия на Иракли. Столичанинът Атанас Маев разкри, че плажния концесионер е намерил лицемерен бай Ганьовски метод да прибира колосални суми от туристите, въпреки публично да е оповестил, че цената на сет от чадър и 2 шезлонга е 10 лв..

Мъжът се ожали в профила си във Facebook, че е платил 46 лв. за чадър и два шезлонга. Публикуваме без редакторска интервенция написаното от Маев:

„ Пиша този пост, тъй като типично по български виждам по какъв начин тези, които бетонираха частта от резервата с хотел и ресторант (вероятно с бетонирани връзки), обират всеки, който стъпи на тяхна територия.

Историята! Аз къмпингувам за първи път път в живота си и преоткривам същинската хубост на природата, някакси се съединявам със залеза и изгрева, оценявайки дребните неща и бидейки замесен в една напълно нова просвета на хора, които се грижат за оцеляване на природата.

Сестра ми и шурей ми ме посетиха и тъй като нямаха опция да вземат със себе си чадър, взеха решение да отседнат на „ култивираната част “ - тази с чадъри и шезлонги- Vaya beach.

Сами виждате, че на първата фотография е посочена цена от 10 лева Но в действителност това изобщо не е по този начин, сервираха ни две дребни купички с любеница и две дребни водички с две хавлии, без това да бъде декларирано, както и два касови бона- единият с цена от 10 лв- за шезлонгите и чадърите, а другият с цена от 36 лв- за динята, хавлиите и водите, с цел да си е всичко „ по разпоредбите “. Така си плащате 46 лева Няма да разясня какво беше отношението в ресторанта, само че очевидно мутро барокът е на всички места, а кой ги е пуснал в резервата, сами да си отговорим.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР