Въпреки условията на недоимък все още в нашите военновъздушни сили

...
Въпреки условията на недоимък все още в нашите военновъздушни сили
Коментари Харесай

Румен Радев: В нашите ВВС има прекрасни мъже и жени

Въпреки изискванията на недостиг към момента в нашите военновъздушни сили имаме прелестни мъже и дами, и ще продължаваме напред, съобщи президентът Румен Радев, който участва на открития летателен ден в авиобаза „ Граф Игнатиево”, съобщи Дарик.

Относно ремонта на Су-25 Радев сподели въпросите за този аероплан да се задават на държавното управление. „ Надявам се разнобоят вътре да бъде преодолян. Ние имаме потребност от тези самолети. Аз това желая да видя на изхода – един ремонтиран Су-25, благонадежден още много години, тъй като това е ударното средство, с което ние разполагаме до идване на нов многофункционален изтребител, до неговото цялостно асимилиране, до неговото окомплектоване с всичко належащо. Ще мине много време. Дотогава Су-25 е необходим”, безапелационен бе президентът.

За F-16 Радев разяснява, че с цел да бъде този аероплан многофункционален, с цел да може да се експлоатира тук надеждно и да бъде в оперативна подготвеност, това значи, в случай че имаме 8 самолета, да летят най-малко 6-7 от тях.

"За да стане това, тази начална цена, която беше препоръчана при започване на месеца, ето това би трябвало да се заплати. Оттам надолу тази разлика в цената, това е за сметка на многофункционални качества, за сметка на въоръжение, на съоръжение и на оперативната подготвеност на самолета. Да, в този тип, в който е, той не може да ни прави работа, по този начин както е приело Народно събрание плана за капиталов разход, по този начин, както са заложени минимални бойни благоприятни условия за този аероплан. Ние би трябвало да ги реализираме. Оттук нататък държавното управление би трябвало по този начин да направи, че по някакъв метод да запълва тази разлика в цените, с цел да подсигурява целия този пакет и най-малкото би трябвало да бъде искрено. Ако нещо от това не се обезпечи, да каже какъв брой коства, по кое време счита да се доставя, какво ще остави като завещание на идващите държавни управления да заплащат, тъй като заплащане ще има и то ще бъде огромно ", акцентира президентът.

3, 450 милиарда с Данък добавена стойност, това е цялостният пакет. Сега приказваме за 2,2 милиарда без Данък добавена стойност. Направете си сметката, само че имаме съществено орязване. Така че това, което демонстрираха тези прелестни военнослужещи през днешния ден от Военновъздушни сили, тези професионални благоприятни условия, които те имат, би трябвало да им се подсигурява тяхното развиване с този нов аероплан. Това значи те да бъдат обезпечени, добави Радев.

Той сподели още, че мощно се надява държавното управление освен да регистрира политическия ход, че сме закупили изтребители от нашите стратегически сътрудници Съединени американски щати, само че да направи по този начин, че този аероплан да има качества.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР