Въпреки това, след реакцията и въпросите на лейбъристите за това

...
Въпреки това, след реакцията и въпросите на лейбъристите за това
Коментари Харесай

Премахването на националното осигуряване може да отнеме „няколко парламента“, признава министър

Въпреки това, след реакцията и въпросите на лейбъристите за това по какъв начин ще бъде финансирано премахването на налога, канцлерът призна, че проектите му няма да се случат „ скоро “.

И говорейки пред Sky News тази заран, Гарет Дейвис, министър на финансите на Министерството на финансите, призна, че приемането на политиката може да отнеме „ няколко Народното събрание “ – евентуално най-малко десетилетие – за реализиране.

p> „ Началната точка е, че считаме, че има фундаментална неправда, че в случай че работите на работа, плащате два типа данъци; плащате налог върху приходите и плащате национални осигурителни вноски “, сподели той.

Последно в политиката: „ Доста положителни ининги “: Министърът отдава респект на Тереза ​​Мей като някогашен министър председател, която напусна Народното събрание

„ Така че това, което желаеме да създадем, това, което демонстрирахме на последните две фискални събития, е, че желаеме да понижим националните осигурителни вноски до степента, в която с времето премахнем несправедливостта.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР