Въпреки това, че тези очарователни дечица имат само приятелство помежду

...
Въпреки това, че тези очарователни дечица имат само приятелство помежду
Коментари Харесай

Родители организираха сватбена фотосесия за малолетните си деца

Въпреки това, че тези очарователни дечица имат единствено другарство между тях, те съумяха да предадат откровени страсти на обич пред камерата. Тригодишната Ела Пулици и петгодишният Съливан Тери са най-хубави другари още от ранно детство. Те доста обичат да си играят дружно, написа Лайф.



Веднъж техните родители фотографи деликатно следили по какъв начин децата им си играят. Тогава им хрумнало да им провеждат взаимна фотосесия.


Те дълго мислели на каква тема да са фотосите, само че, когато видели топлото отношение на Съливан към дребната принцеса Ела, в тях не останала и капчица подозрение - фотосесията би трябвало да е сватбена.

Малчуганите били облечени празнично. Младоженецът, както си би трябвало, паднал на колене и поставил пръстена на своята другарка. Невестата, на собствен ред, сияела от благополучие.


За фотосесията майките на децата - Бреана и Бриа - построили специфичен олтар, а в градината наредили сватбена маса за младоженците. За празничния гуляй майката на Ела наела особено складкар, който с наслада направил торта, идеално съчетаваща се с атмосферата на празника.

" И двамата са толкоз благи. Не се колебая, че ще са другари още доста дълго време. Възможно е някой ден и да се венчаят същински, кой знае? А дотогава ние взехме решение да си имаме за спомен тези фотоси ", споделя Бреана, майката на Ела.

Въпреки деликатната подготовка за " сватбата " на щерка си, Бреана към момента не е подготвена за най-важното събитие в живота на детето ѝ.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР