Въпреки това, че технологиите прогресират, вие можете да направите много

...
Въпреки това, че технологиите прогресират, вие можете да направите много
Коментари Харесай

Банята е само на 5 квадратни метра? Не бъдете тъжни, използвайтe тези яки идеи!

Въпреки това, че технологиите прогресират, вие можете да извършите доста крепък дизайн и на баня и в кухнята. Независимо от това че вашият апартамент е доста стеснен.

Ако кухненският бокс и банята са толкоз дребни, че не е доста комфортно да се провежда релаксация на тялото и душата, да не приказваме за това, че там би трябвало да поставите пералня, тоалетна, хубава мивка, кърпи, и други неща. А също се желае хубав фон, който ще ти зарадва …

Но в случай че имате дребна баня, това не е проблем. Дизайнерите просто обичат баните на 3-5 квадратни метра, тъй като в случай че имате фантазията, тогава тази част може да бъде хубаво оборудвано.

Баня украса

1. Ако няма място за мивка, поставете го над ваната, да вземем за пример. Удобно е да се мия, в
процеса на приемане на вана можете да поставите разнообразни хигиенични средства.

2. Оборудвайте банята с: вградени уреди, работни плотове… Много комфортни и
многофункционални!

3. Решихме да оставим пролуките към тоалетната. Но е доста по-разумно да се употребява наличното пространство за шкафчетата.

4. Така пералната машина се вписва в интериора.

5. Често душ кабината заема тъкмо същото място като банята. Ето за какво, ви предлагаме да не купувате кабина, а просто да изградите добър дренаж и дял.

6. Многофункционални мебели – всичко е твое.

7. Стилен минимализъм е доста подобаващ за дребна баня. Основното нещо е да изберете верни цветове.

8. Използвайте транспарантни душ кабини, с цел да увеличите образното пространство. И също по този начин да скриете всички дребни неща в шкафовете.

9. Вече от дълго време никой не употребява умивалници с крачета и тоалетни чинии с резервоарни бъчви. Това място е доста по-рационално да се употребява за шкафчета.

10. Направете банята с това, от което се нуждаете. Например, в случай че в коридора има огромен долап, слагайте там всички нужни неща, не е належащо да обзавеждате банята с шкафове. Основното предписание за дребните квадрати да не се претрупват.

Ако не планирате да вършиме главен ремонт на банята в близкото време, тогава просто преместете нещата там. Избавете се от непотребните неща. И за рафтовете или шкафовете, можете да употребявате дребен дирек или палети.

Сега има толкоз доста хрумвания за преправяне на бани с красиви дизайнерските мебели. Кажете ни в мненията коя концепция за баня ви харесва най-вече. Също по този начин споделяйте с приятелите в обществените мрежи!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР