Въпреки слуховете, че са разделени, Башар Рахал и красивата Райна

...
Въпреки слуховете, че са разделени, Башар Рахал и красивата Райна
Коментари Харесай

Разделени ли? Вижте какво правят Башар Рахал и Райна в Бургас

Въпреки слуховете, че са разграничени, Башар Рахал и красивата Райна са дружно на море в Бургас.

Читатели на " България Днес " видяха звездната двойка по-щастливи от всеки път в морския град, което разруши мълвата за разлъката им.

Преди няколко дни Башар се появи на конференция, с цел да разкрие, че започва нов план в Бургас и застана без терзание пред обектива на медиите. Това, което шокира всички, е, че артистът е получил постоянен удар в дясното око, което очевидно бе подуто, насинено и кръвясало. Дали е потърпевш при каскада на снимачната площадка, или в действителния живот, няма по какъв начин да знаем, само че сигурно всички видяха промененото лице на Рахал.
 Райна чака Башар пред заведение в Бургас Райна чака Башар пред заведение в Бургас
Мистериозно пострадване на Башар единствено ускори слуховете за раздялата му с русокоската Райна. Няколко дни преди този момент плъзна мълвата, че артистът и половинката му са скъсали. Насиненото око на Башар ускори слуховете в тази посока, само че раздялата се оказа цялостна небивалица.
   Красавицата отхвърли раздялата им Красавицата отхвърли раздялата им
Рахал и Райна са дружно в Бургас и са неразделни. Двойката се срещна пред хотел в града, където двамата се целунаха буйно, след което моделката търпеливо изчака Башар пред заведение, с цел да си вземе обяд.

" Няма такова нещо като " Раздяла! ". Всичко, изписано дотук, са безспорни клюки. И двамата се смеем на това какъв брой дълго време лиши единствено поради едно заличаване на фотоси от обществената мрежа някой да сътвори сходно нещо. Ще ги върнем назад, в случай че би трябвало ", показа Райна пред " България Днес " с усмивка и добави, че няма нищо съществено, което да се разяснява сега. Красавицата изясни, че съпровожда Башар Рахал в Бургас, който снима новия си филм.

Актьорът и сътрудниците му Ники Илиев и Георг Киряков показаха новия си план " Без крила ", в който описват историята на българския първенец параолимпиец Михаил Христов. Под формата на историческа драма артистите желаят да пресъздадат пътя на Христов от случая в детството му, оставил го без две ръце, до златните медали на олимпиадата в Дубай в дисциплината дълъг скок.

Интересен факт е, че в този момент 31-годишният Михаил Христов се е отказал от спорта и вместо да носи медали, оказва помощ на други хора в сходно на неговото състояние, като основава високотехнологични и особено направени протези. Тази лента няма да бъде снимана напълно в Бургас, само че най-красивата част от кино лентата - тази за първото влюбване на лекоатлета, ще се развива точно в морския град.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР