Въпреки слабото представяне на Макаби (Хайфа) през сезона, българският полузащитник

...
Въпреки слабото представяне на Макаби (Хайфа) през сезона, българският полузащитник
Коментари Харесай

Руски и турски отбори с оферти за българския национал Георги Костадинов

Въпреки слабото показване на Макаби (Хайфа) през сезона, българският полузащитник Георги Костадинов може да бъде удовлетворен, че се показва на равнище и интерес към него не липсва.

Отбори от Русия и Турция имат интерес към национала и към този момент са се свързали с него и с мениджъра му. В Русия през локален сътрудник контакт е направил Уфа, който се показва чудесно през този сезон и заема 6-о място в класирането.

Идеята на младия треньор на тима Сергей Семак е да укрепи всички линии, с цел да има равносилен състав за идващия сезон.
Аланияспор, който се намира на 13-о място в турската Суперлига, също се е свързал с Костадинов. Писмена оферта обаче оттова може да дойде единствето при обезпечено оставане в елита. Аланияспор е на 3 точки над зоната на изпадащите, само че сред тях и 16-ото място има още два тима.

Костадинов се разписа в събота при равенството 1:1 за зелените от Хайфа като посетители на Бней Сахнин. И макар че той вкара зрелищен гол в 87-ата минута, съотборниците му от отбраната позволиха равнене в добавеното време.

Тимът от северното израелско пристанище е изправен пред отрицателен връх от 10-о място в крайното класиране, а позитивни промени не настъпиха и при новия треньор, и при новия състезателен шеф Мохамед Алах./БТА

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР