Въпреки съпротивата на ПП-ДБ и лобизма им в полза на

...
Въпреки съпротивата на ПП-ДБ и лобизма им в полза на
Коментари Харесай

Делян Добрев: Пукайте се от яд промянкаджии и псевдо-демократи! Проектът продължава!

Въпреки съпротивата на ПП-ДБ и лобизма им в интерес на съответна компания, която не дава отговор на изискванията, Народното събрание с едвам един глас повече съумя да направи значима крачка в посока създаване на 7-ми и 8-ми блок на АЕЦ „ Козлодуй “ с технология на Westinghouse. Това написа в профила си депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.
„ Пукайте се от гняв промянкаджии и псевдо-демократи, планът продължава!
България ще построи първият в Европа блок AP1000 на Westinghouse за закрепена цена и период! Български компании ще станат снабдители на съоръжение за плануваните над 10 нуклеарни блока AP1000 в Европа. Над 30% от вложените в централата средства ще се платят на български компании и ще останат в българската стопанска система. Държавата ще притегли финансиране за десетки милиарди. България ще се трансформира още веднъж в водач на енергийния пазар на балканите. В продължение на 7 годишния интервал на строителство на двата блока, хиляди българи ще имат работа и ще получават по-високи заплати от приблизително европейските. И т.н и така нататък
Защо „ евроатлантиците “ от ПП+ДБ:
1. Саботираха това решение със седмици?
2. Притискаха мен и мои сътрудници да включим в договарянията съответна компания, която не дава отговор на изискванията?
3. Представителят на Кирил Петков в борда намерено лобира (включително пред медиите) за китайските компании?
4. Дадоха опция на Българска социалистическа партия и Възраждане да хулят плана?
5. Самите ПП+ДБ към този момент 48 часа обикалят медиите и хейтят този план (включително с обширни, манипулативни изявления във фб)?
6. Подписваха във Франция някакви съглашения в несъгласие на решението на Народно събрание за технологии на Westinghouse?
7. Има ли това общо с огромната партийна цел на Политическа партия да станат член на европейското семейство на либералите на Макрон?
8. Срещу участие в ALDE ли продават българския народен интерес и подписват съглашения в несъгласие с решенията на няколко следващи Народното събрание?
9. Демократична България към този момент просто патерица ли са на Политическа партия, че верифицират всичките им продажни схеми против националния интерес?
10. Финансираха режима-убиец на Путин с над 10 млрд лв., купувайки съветски нефт?
Като наблюдава човек паричните потоци към Кремъл и гласуванията на ПП+ДБ в Народното събрание вижда, че те са си чисто путинистки партии. Гласуват с „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия по всички основни въпроси за българската енергийна самостоятелност.
Гласуваха неведнъж ЗА съветския нефт и ПРОТИВ Westinghouse. Точка! “, написа още Добрев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР