Въпреки протестите и гражданското възмущение срещу председателя на Народното събрание

...
Въпреки протестите и гражданското възмущение срещу председателя на Народното събрание
Коментари Харесай

Хейтминутка: Караянчева, а ние ти даряваме свободата!

Въпреки митингите и гражданското отвращение против ръководителя на Народното събрание – Цвета Караянчева, за нея явно няма няма нито недопустими действия, нито неприемливи изявления, в случай че в тях е намесена нейната персона. Както за следващ път се убедихме и през вчерашния ден, когато в Народното събрание бе обсъждано настояването на опозицията за нейната оставка, а и по-късно в присъединяване ѝ в предаването на bTV " Лице в лице ", когато тя реши да показа терзанията и тегобите си.

И до момента в който ние се възмущаваме от следващия ѝ дарителски жест - този път на остарели календари към общественото министерство, което на свой ред " дарило " на възрастните хора в старческите домове, Караянчева отново се отърва. Въпреки че не спря да го играе възмутена от репликите в Народното събрание по време на разискването на оставката ѝ, измежду които и тази на Антон Кутев, че  " политическият хайлайф е превърнат в тресавище " поради такива като нея. И описа какъв брой тежко била приела реакциите след хипотетичния запис на думите на премиера, в който той прави много нецензурно изявление за нея, напряко й идвало да " скочи от някоя скала в Родопите ". 

И до момента в който (все още!!!) председателят на 44-тото Народно събрание заявява, че може да приказва както си желае пред съпартийците си, тъй като по този начин се " възпламенявала тази публика ", ние към тази публика дори не изпитваме страдание, тъй като и тя, като Караянчева, " не може да си промени говоренето ", а какво остава за дейностите. Но и този цинизъм не можем да поносим. 

Защото да подариш на бедни възрастни хора в старешки домове " остарели календари с красиви пейзажи ", с цел да не ги хвърлиш, е точно това, цинизъм. Докато хората живеят в извънредно мизерни условия, по какъв начин пък не се сети да им купи по едно ново родопско одеяло, вместо да ни заплашва, че ще се метне от родопска скала? 

 
Хейтминутка: Нова пиеса в театъра на абсурда
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР