Въпреки празничните емоции около завършването на 12 клас, абитуриентите трябва

...
Въпреки празничните емоции около завършването на 12 клас, абитуриентите трябва
Коментари Харесай

Започват абитуриентските балове, полицията е в готовност да пази реда

Въпреки празничните страсти към завършването на 12 клас, зрелостниците би трябвало да съблюдават разпоредбите за придвижване по пътищата и откритите правила на публичния ред, приканват чиновниците от Пътна полиция към ОД Министерство на вътрешните работи Монтана.
За естественото протичане на празненствата на зрелостниците, полицейските чиновници са се срещнали с представители на образователните заведения и са прецизирали местата, където ще се състоят абитуриентските тържества. Още от месец април до в този момент, чиновниците на Пътна полиция са беседвали със зрелостниците и са дискутирали главните правила за придвижване по пътищата, както и дейностите на полицията по време на абитуриентските балове, заяви началникът на Пътен надзор Монтана старши контрольор Красимир Кирилов.
"Също по този начин са подхванати дейности от наша страна за организация на регулирането на придвижването за безвредното протичане на шествия от страна на зрелостници. Във връзка с проведени пътувания на зрелостници в други райони, подхващаме дейности за инспекция на водачите на транспортните средства, с които се движат, за алкохол и приложимост на наркотични субстанции, както и техническата редовност на транспортните средства ", добави той.
През последните 5 години на територията на региона не са регистрирани ПТП, произшествия и други катастрофи с зрелостници.
"Апелираме държанието на зрелостниците, макар празничното им въодушевление, да е съобразено с тези неща и да не нарушават разпоредбите за придвижване и разпоредбите за публичния ред ", прикани Кирилов./БНР
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР