Въпреки повсеместното разпространение на цветната телевизия, във Великобритания над 7000

...
Въпреки повсеместното разпространение на цветната телевизия, във Великобритания над 7000
Коментари Харесай

Защо английските семейства все още гледат черно-бели телевизори

Въпреки повсеместното разпространяване на цветната телевизия, във Англия над 7000 фамилии към момента не престават да употребяват черно-бял тв приемник.

Данък телевизия

Работата е там, че във Англия е очакван наложителен лиценз за гледане на телевизионни стратегии по малкия екран и в интернет. Ако употребявате тв приемник, то за това плащате такса.

Именно по този метод националната телеразпределителна организация Военновъздушни сили (Би Би Си) реши да се отърве от финансовата поддръжка на държавното управление, като напълно трансферира финансирането на личните си фенове.

Разрешението за черно-бяла телевизия коства 53 английски лири, а за цветна телевизия – £157,50. Британците, които употребяват тв приемници, са принудени да заплащат тази сума всяка година. Липсата на лиценз и " противозаконното гледане " се санкционират с санкция от £ 1000.

Хитреците, които решат да не заплащат този налог, се следят и наблюдават деликатно благодарение на мобилни телевизионни детектори. Те са конфигурирани на автомобилни микробуси, които могат да открият работещ тв приемник на разстояние 60 метра от жилището.

Ако...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР