Въпреки опасенията за заразяване с коронавирус, футболната среща от плейофа

...
Въпреки опасенията за заразяване с коронавирус, футболната среща от плейофа
Коментари Харесай

"Царско село" - "Ботев" Враца започна, въпреки опасенията от коронавирус

Въпреки опасенията за заразяване с ковид, футболната среща от плейофа за оставане в Първа лига сред " Царско село " и " Ботев " Враца стартира.

Двата отбора играят в София, а домакините не извършиха заканата си да бойкотират мача, както споделиха по-рано в декларацията си. От " Царско село " се притесняват за здравето на своите футболисти, като пожелаха от " Ботев " да дават негативни PCR проби, направени след срещата с " Дунав " Русе на 6 юли. Причината е двамата инфектирани с COVID-19 играчи в редиците на " драконите ".
" Царско село " заплаши с протест поради COVID-19 От клуба желаят "Ботев " Враца да потвърди, че няма инфектирани
" Очевидно футболистите от Враца са имали контакт със инфектираните играчи на " Дунав " Русе по време на дуела сред двата тима в понеделник. Искаме да заявяваме, че за нас ЗДРАВЕТО НА ФУТБОЛИСТИТЕ, ТРЕНЬОРИТЕ И ПЕРСОНАЛА е от първостепенно значение и доста по-важно от резултатите на футболния терен. В тази връзка желаеме да сме изцяло сигурни, че нашите посетители ще дойдат с негативни резултати от PCR проби правени след мача против " Дунав " Русе ", се споделя в известието на " Царско село ".

Снимка: Lap.bg

От " Ботев " обявиха, че са предали резултатите от тестванията си в открития период - до 3-о число на месеца. След това не са били задължени да дават нови проби.

Те дефинираха дейностите като " ненужна провокация " от страна на " Царско село " и обявиха, че всички футболисти са здрави, а в София са били посрещнати с термометри.
" Ботев " Враца: Ненужна провокация! Тествали сме се в период "Всички в нашия лагер са здрави ", написаха от тима
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР