Въпреки натискът върху партията БСП приблизително запазва предишния резултат. Това

...
Въпреки натискът върху партията БСП приблизително запазва предишния резултат. Това
Коментари Харесай

Нинова: Планът за убийството на БСП този път се провали

Въпреки натискът върху партията Българска социалистическа партия почти резервира предходния резултат. Това съобщи на брифинг водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя благодари на всички, които са ги подкрепили, само че добави, че тези към 9% напълно не ги удовлетворяват.

Според Нинова, по време на цялата акция е вървяла манипулативна и добре проведена акция против Българска социалистическа партия. 

" През цялото време се внушаваше, че Българска социалистическа партия е завършила като партия. Е, проектът за убийството на Българска социалистическа партия този път се провали. Не за пръв път се случва да ни се основава партия двойник последните две години. Този път тази гъба-двойник беше " Левицата ". Планирано, проведено, подплатено с доста финанси. Стотици хиляди левове към този момент публично оповестени за акцията им с подкрепата на служебния кабинет. На доста места регионални шефове, назначени за президента Радев, работеха за " Левицата ", имаме доказателства за това ", сподели тя. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР