Въпреки китайските заплахи Германия и Тайван изразяват своето желание да

...
Въпреки китайските заплахи Германия и Тайван изразяват своето желание да
Коментари Харесай

Германия и Тайван искат да задълбочат сътрудничеството си

Въпреки китайските закани Германия и Тайван показват своето предпочитание да задълбочават съдействието си, тъй като споделят общи полезности, обявиха немски депутати, представени от ДПА.

Клаус-Петер Вилш и петима негови сътрудници от Бундестага приключиха петдневната си публична аудиенция в Тайван на фона на възходящо напрежение с Китай.

" Тайван е правова страна и средище на свободата в Азия “, сподели Вилш на брифинг в Тайпе, преди делегацията да отпътува към Германия.

В рамките на визитата си междупартийната парламентарна група за другарство сред Берлин и Тайпе се срещна с президентката на Тайван Цай Ингвен, вицепрезидента Лай Чинте, ръководителя на Народното събрание Ю Сикун, министъра на външните работи Джоузеф Ву и други тайвански депутати, както и с представители на софтуерни компании и институции от сферата на сигурността.

Вилш сподели, че визитата на немската делегация, първото от експлоадирането на пандемията от ковид, потвърждава, че двустранният парламентарен продан се е върнал към естествения си режим.

Комисията за човешки права към Бундестага има намерение да посети острова през октомври, а идната година е планувана и аудиенция на млади членове на немския парламент, добави Вилш.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР