Въпреки факта, че Мелания Тръмп е най-често атакувана от медиите,

...
Въпреки факта, че Мелания Тръмп е най-често атакувана от медиите,
Коментари Харесай

Иванка Тръмп сподели снимки в луксозни вечерни дрехи.

Въпреки обстоятелството, че Мелания Тръмп е най-често атакувана от медиите, Иванка заслужава не по-малко внимание. 37-годишната бизнес-жена се оправя добре с доста отговорности, демонстрирайки висока просветеност и дарба да съчетава работата с построяването на семейство.

Припомнете си, че Иванка е женена за Яред Кушнер от 2009 година насам. Преди брака те бяха във връзка година. Джеърд е наследник на мулти-милиардер, тъй че той, както и неговата брачна половинка, може да се похвали с богато семейство. Иванка и Яред към този момент имат три деца, макар че и двама построяват сполучливи кариери. Блестящ образец за способността да комбинират всичко!

Тъй като Иванка и Джаред са предприемачи, те рядко разгласяват фотоси в обществените мрежи, само че от време на време се случва че сложат някой фотография в обществените мреже. И по този начин, неотдавна Иванка разгласява трогателна фотография в прегръдка със брачна половинка си, на която се появиха доста красиви вечерни облекла!

Джаред беше с костюм и пеперуда, само че Иванка избрала рокля, която демонстрира нейната фигурата в най-хубавия спектор. Сребърната блестяща рокля с бордови ремъци и същият колорит на колана изглеждаха съвършено върху тялото й, наблягайки талията.

Свободни къдрици паднаха красиво по раменете, а съчетанието на бижутата направи допустимо да не се отвлича вниманието от такава комплицирана рокля. Лукс!

Дори на фотографията можете да видите какъв брой щастливи са Иванка и Джаред. Изглежда, че са се научили да бъдат отлични другари един за различен, съпрузи и, евентуално, даже бизнес съветници! И по какъв начин ви харесват техните елегантни облици? Споделете вашето мнение в мненията.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР