Въпреки че загуби с 0:2 снощното си гостуване на Реал

...
Въпреки че загуби с 0:2 снощното си гостуване на Реал
Коментари Харесай

Как новак в елиминациите на Шампионската лига празнува триумфа

Въпреки че загуби с 0:2 снощното си посещение на Реал Мадрид, тимът на Борусия Мьонхенгладбах имаше огромен мотив за наслада.

За първи път в своята история " жребчетата " съумяха да прескочат груповата фаза на Шампионската лига и по този начин ще вземат участие в елиминационната фаза на шампионата. Това се случи при третия им опит да го сторят, откакто в предходните два не съумяха да заемат някое от първите две места.

Този път обаче те приключиха втори в своята група, нареждайки се точно зад " лос бланкос ". Така те изпревариха по-опитните евробойци Шахтьор Донецк и Интер.

В обществените мрежи набра известност видео по какъв начин играчите на Гладбах с неспокойствие чакат края на мача сред " миньорите " и " нерадзурите ". Двубоят на германците към този момент беше завършил и по тази причина играчите се събраха и дружно гледаха край терена последните секунди от другата среща в групата, чийто излаз щеше да дефинира тяхната орис в шампионата.

При победа на Шахтьор или Интер, Борусия нямаше да продължи напред в ШЛ. Те обаче приключиха наедно, а щом схванаха за това, футболистите на немския отбор показаха бурно насладата си и започнаха да честват още на терена.

От клуба също по този начин разгласиха фотоси и видеа от празненствата в съблекалните. Така нощес освен в Реал, само че и в Гладбах бяха щастливи от последните мачове в групата.

Scenes in Madrid! Borussia Mönchengladbach are into the round of sixteen! You love to see it!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР