Въпреки, че все още има съпротива, малко са хората в

...
Въпреки, че все още има съпротива, малко са хората в
Коментари Харесай

Илиан Тодоров от "Атака": Кан Тервел спаси Европа от исляма! Сега трябва да спасим Европа от цунамито на хомосексуализма!

Въпреки, че към момента има опозиция, малко са хората в днешно време, които да се възпротивят, когато схванат за следващата западноевропейска страна узаконила хомосексуалните бракове. Единици се тези, които роптаят против осиновяването на деца от еднополови двойки.  Освен Сидеров, не познавам различен човек, който да се опълчи на заливащото ни с тиня и кал порнографско цунами, чрез всеобхващащите отровни пипала на интернет. В ерата на привидната надмощие на либерализма приехме за нещо обикновено гей парадите. Да разтрисат в амок голите си телеса пред очите на подрастващите, да парадират със своята извратена половост, да изиграят своят замърсен танц. Това е всекидневие. Хирургически интервенции за промяна на пола, гей агитация измежду децата, стратегии и учебници за разбиране в качеството на норма, двамата родители да бъдат от един и същи пол. Зоофилия, педофилия, гей вакханалии.

Ненормалността на заобикалящият ни хабитат се трансформира в наш натурален ареал. Лудостта на „ половата гражданска война “ е оковала хората до степен на тотално извращение и проваляне. Германският парламентарен съд призна съществуването на трети пол, легализирайки вписването му в актовете за раждане. В персоналните документи на германците към този момент ще има и трета рубрика - с изключение на мъжки и женски, ще се отбелязва и така нататък промеждутъчен пол. В същото време Комисията за правата на индивида на Ню Йорк, публично е признала съществуването на тридесет и един разнообразни пола.

Днес приказваме за многообразните полове, като че ли това е нещо естествено – даденост като небето, земята и водата. Като короните на дърветата, които в боязън допират слънчевият залез.

Да не би Бог да е основал тридесет и един пола? Текстове на Библията ни демонстрират нещо напълно друго. „ И Бог сътвори индивида по Своя образ; по Божия облик го създаде; мъж и жена ги сътвори. “ (Битие. Глава 1:27). Според библейското поверие, повторено неведнъж от свещените книги и на други религии, Господ основава Адам, първият човек, прародител на цялото човечество. Създаден е от Бога и му е вдъхнато „ дихание на живот “, което го оживотворява. (Бит. 2:7), след което Господ основава и Ева. Мъж и жена ги основава. Темата с някакви подправени и лъжливи, три или тридесет и един пола не влиза в сюжета на основаването на света.

Да не би Бог да ни е основал хомосексуални? Напротив! „ И Бог ги благослови. И рече им Бог: Плодете се и се размножавайте, напълнете земята и обладайте я, и владейте над морските риби, над въздушните птици и над всяко живо създание, което се движи по земята. " ( Битие. Глава 1:28). По Божията воля, хомосексуалните не могат да се развъждат! Всъщност в Стария завет съществуват сурови санкции за хомосексуални взаимотношения. " Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са направили гнусота; безусловно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях. " (Левит. Глава 20: 13 ). Налага се да си напомним и библейската история за Содом и Гомор.
Содом и Гомор са градове, които се загатват в книгата Битие, в Танах, в Новия завет и Корана. Всички сме чували или прочели историята на Содом и Гомор, и през днешния ден когато чуем имената на тези два древен града, автоматизирано ги асоциираме като нещо богохулно, осъдени от Бог поради хомосексуален разврат.

„ И рече Господ: огромен е поплакът срещу Содом и Гомора, и прегрешението им е прекомерно тежък “ (Бит. 18: 20) ….. „ Тогава Господ изля върху Содом и Гомора като дъжд жупел и огън от Господа от небето, и унищожи тия градове и цялата местност и всички поданици на тия градове, и (всички) растения земни. “ (Бит. 19: 24-25) …… „ и погледна към Содом и Гомора и към целия шир в близост и видя: ето, пушек се дигаше от земята като пушек от пещ. “ (Бит. 19: 28).

Но най-страшното наказване за хомосексуалистите разказано в Библията е това, което ни демонстрира деятел Павел в Първо Послание до Коринтяни (6:9–10), че присъдата за непокаяните грешници, включително мъжеложниците (педерастите), е в никакъв случай да не видят Бог, да не наследят Божието царство, да прекарат вечността надалеч от Бог.

Произхождайки от Светото Писание и даже от консервативна позиция излиза, че днешната демократична законодателна и политическа система ни отдалечават от Бог! Западният демократичен свят е изпаднал в положение на неизразим разврат, което от своя страна води до цялостен разпад на фамилните полезности, обичаи, просвета, традиции. До цялостен колапс на обществата, на националните страни!

Това е европейската политика, от която ние би трябвало да се разграничим, макар участието ни в Европейски Съюз. Редакторът в Il Foglio Джулио Меоти ни предизвести, че бездетните водачи на Европа очевидно нямат причина да се тормозят за бъдещето на континента. Ние православните, имаме от какво да се тормозим, и ние сме тези, които би трябвало да спрем това Богоборие и тази полуда! С Нами Бог!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР