Въпреки че вероятно сте чували за Кокаиновото мече“, вероятно не

...
Въпреки че вероятно сте чували за Кокаиновото мече“, вероятно не
Коментари Харесай

Хипопотами от ада: частният зоопарк на Пабло Ескобар оставя нацията да се състезава с времето, за да спаси екосистемата 40 години по-късно

Въпреки че евентуално сте чували за „ Кокаиновото мече “, евентуално не сте чували на „ кокаиновите хипопотами “, които сеят безпорядък в екосистемата на една южноамериканска нация 40 години откакто притежателят им, наркобосът Пабло Ескобар, ги е донесъл от Африка.

Наркотичната история за това по какъв начин типът се сблъска с изтребване в Колумбия за първи път стартира през 80-те години на предишния век, когато Ескобар, „ Кралят на кокаина “, изкова лична частна зоологическа градина с екзотични животни в обширното си имение, нелегално внасяйки кенгура, зебри, хипопотами и други.

Това, което в миналото беше мижав четири хипопотама, в този момент се изкачи до съвсем 200 през десетилетията, откогато, съгласно отчетите, остави страната да се бори с това по какъв начин да сложи популацията под надзор и да резервира околната среда.

Кореспондентът на Fox News Гриф Дженкинс, изследвайки неконтролираната злополука в „ Хипопотамите на наркобоса “ на Fox Nation, пътува шест часа до Бо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР