Въпреки, че вече трябва да се грижи за две деца,

...
Въпреки, че вече трябва да се грижи за две деца,
Коментари Харесай

Таки Трепери За Живота На Анна Шехтова

Въпреки, че към този момент би трябвало да се грижи за две деца, някогашната моделка е безапелационна, че няма да повери грижите за тях на детегледачки. Тя се доверява само на сестра си. Затова Анна не се забави да се завърне в Дубай, малко преди термина на нейната близначка.

В свободното си време, очарователната Анна практикува спорт, който кара Таки да настръхва от смут. Заедно със свои другари от Русия, русокоската кара сърф. Но постоянно прекарванията й във водите на Персийския залив са повече от рискови.

Таки се опасява балдъзата му да не пострада, до момента в който е във водата и няколко пъти е разговарял с нея съществено по този въпрос. Но Анна е катергорична, че няма да се откаже. Тя даже се е пробвала да възпламени и сестра си по рисковия спорт.

Но откакто Таки научил за това, бързо попарил фантазиите на обичаната си. Публична загадка е, че в емирството фамилията е под денонощна защита.

Таки е дотолкоз захласнат от параноята си, че се опасява някой да не навреди на Боряна, до момента в който тя е във водата, написа „ Ретро “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР