Въпреки че външността ни идва от генетиката, някои части от

...
Въпреки че външността ни идва от генетиката, някои части от
Коментари Харесай

3 неща, които дължината на пръстите ви може да разкрие за характера ви

Въпреки че външността ни идва от генетиката, някои елементи от тялото ни могат да разкрият забавна информация за нашите харакртери. Проучванията демонстрират, че дължината на безименния пръст зависи от равнищата на тестостерон, мъжкия хормон, на който сте били изложени в утробата и може да има директно влияние върху образуването на личността и характера.

Това проучване е доста забавно. За да извършите този тест, погледнете лявата си ръка и сравнете дължината на пръстите си.

Показалецът е по-къс от безименния пръст

Хората, чийто анонимен пръст е по-дълъг от показалеца, постоянно са доста привлекателни, харизматични и очарователни. Те имат отлични отзивчиви умения и знаят по какъв начин да привлекат вниманието и да го запазят. Тези хора обичат да рискуват. Ако нещо не върви по проект, те не се обезсърчават, тъй като постоянно има и различен метод. Те са доста сполучливи и постоянно си слагат високи цели. Някои може да ги нарекат прекомерно нападателни, само че просто отстояват мнението си. Можем единствено да упрекваме високото равнище на тестостерон за това.

Показалецът е по-дълъг от безименния пръст

Хората, които имат по-дълъг показалец от безименния пръст са доста уверени и са си самодостатъчни. Те са водачи и умеят да управляват. Тези хора са спокойни и съвсем нищо не може да ги изкара отвън равновесие. Обикновено не вършат първата стъпка, без значение дали става дума за бизнес или за сантиментална връзка. Те имат доста изчерпателен разум и постоянно мислят за всички вероятни резултати. Те не обичат да бъдат спонтанни.

Показалецът и безименният пръст са с идентична дължина

Хората, чиито показалец и анонимен пръст са с идентична дължина са доста грижовни, уравновесени, хармонични и смирени. Те имат доста нежни характери и се пробват да заобикалят всевъзможни конфликтни обстановки и опасности. Несигурността ги кара да се усещат доста неловко. Те са доста положителни другари и постоянно са подготвени да оказват помощ на другите. Те са доста лоялни и правилни, без значение дали е за работа, в другарство или във връзка, постоянно можете да разчитате на тях. Те са доста положителни и виждат нещо положително във всяка обстановка.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР